FLUKE
Fluke


Autoyleismittarit
Yleismittarit
Yleismittari irrotettavalla näytöllä

Oskilloskoopit
190 Series II nelikanavaiset oskilloskoopit
190 Sarjan ScopeMeterit
120 Sarjan ScopeMeterit

Lisävarusteet

Fluken mittauslaitteet auttavat sinua tekemään työsi tehokkaammin
Alan ammatilaisena tunnet varmasti Fluken mittauslaitteita. Olet mahdollisesti myös käyttänyt niitä työssäsi. Vuodesta 1948 alkaen Fluke on valmistanut mittauslaitteita, jotka ovat hyödyllisiä ammattilaisille. Työkaluja, jotka ovat lujia ja luotettavia. Näiden mittauslaitteiden avulla työskentelet päivästä päivään, minne työsi sinut viekin.
Yhtiön perustaja John Fluke Sr. halusi tehdä lujia, luotettavia, tarkkoja, turvallisia tuotteita. Ja niin Fluke Corporation on tehnytkin ensimmäisestä tuotteestaan, innovatiivisestä tehomittarista, tämän päivän monipuolisiin mittaustyökaluihin asti.
Fluke Corporation on kansainvälinen yritys, jonka laitteita käytetään kaikkialla maailmassa. Tuotekehitys ja valmistus tapahtuu sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa. Myynti- ja huoltopisteitä on yli 100 maassa.
Asioitpa Fluken kanssa missäpäin maailmaa tahansa, olemme auttamassa voidaksesi työskennellä nopeammin ja tehokkaammin. Fluken avulla ammattitaitosi saa lisäarvoa ja työsi tuottavuus kasvaa. Se on Sinun etusi Flukesta.

www.fluke.comPaluu Motron Oy:n pääsivulle