ScopeMeter® 120 Sarja : Yksi, kaksi, kolme - näin se käy
 • Kaksikanavainen 40 MHz:n tai 20 MHz:n digitaalioskilloskooppi
 • Kaksi 5 000 lukeman True-RMS-digitaaliyleismittaria
 • Automaattiset mittaukset
 • Kaksikanavainen TrendPlot™-piirturi
 • Connect-and-View™-liipaisu vapauttaa kädet
 • Suojatut mittausjohdot oskilloskooppi-, resistanssi- ja jatkuvuusmittauksiin
 • Fluke 124- ja 125-malleissa 10:1-jännitemittapää suurtaajuusmittauksiin
 • Käyttöaika akulla jopa seitsemän tuntia
 • 600 V CAT III -turvaluokitus
 • Optisesti erotettu PC-liitäntä
 • Kestävä ja kompakti kotelointi
 • Fluke 125 soveltuu myös väylätarkistuksiin ja tehomittauksiin. Lisätietoja Fluke 125 -mallin väylätarkistusominaisuuksista saat napsauttamalla tätä.

Nykypäivän monimutkaisissa järjestelmissä tavallinen mittari ei enää anna tarpeeksi yksityiskohtaista tietoa vianhakua varten. Signaalien poikkeamat, katkokset ja piikit, jotka voivat aiheuttaa koneen toimintahäiriön, näkyvät parhaiten oskilloskoopissa. ScopeMeter 120 -sarja mahdollistaa aaltomuotojen samanaikaisen tarkistamisen ja mittaamisen. Ainutlaatuinen Connect-and-View™ -liipaisu näyttää käytännöllisesti katsoen minkä tahansa signaalin aaltomuodon automaattisesti. Mittaus käy käden käänteessä! 

Kolme työkalua yksissä kuorissa

Kaksikanavaisilla mittauksilla näet mittarilukeman ja aaltomuodon samanaikaisesti
ScopeMeter 120 -sarja sisältää 40 tai 20 MHz:n kaksikanavaisen digitaaliskoopin, kaksi true-rms-yleismittaria ja kaksikanavaisen TrendPlot™-piirturin - kaikki samassa, kätevässä akkukäyttöisessä laitteessa. Pelkkä ScopeMeter 123/124 riittää. 

Mittaat kaiken yksillä johdoilla

Tarkista moottorin käynnnistyskondensaattori ScopeMeter 120 -sarjalla
Suurtaajuisen aaltomuodon mittaus, kapasitanssi- ja resistansimittaukset sekä jatkuvuustestaus onnistuvat kaikki suojatuilla mittausjohdoilla. Aikaa ei haaskaannu johtojen etsimiseen ja vaihtamiseen. 

Teet takuulla parempaa työtä

Avaa mittausvalikko ja valitse 26:sta skooppi- ja yleismittarimittauksesta
Jos työskentelet paineen alaisena ahtaissa tai vaikeapääsyisissä paikoissa, haluaisit varmaan keskittyä itse työhön, etkä niinkään kädessäsi olevaan mittariin. Siksi ScopeMeter 120 -sarjassa on automaattinen Connect-and-View -liipais. Sinun ei tarvitse huolehtia triggauksista ja asetuksista, sillä kaikki työssäsi tarvittava tieto on näytössä. 

Liikkuvuutta akkukäytöllä 
Jopa seitsemän tunnin toiminta-aika akulla vapauttaa sinut verkkojohdoista todelliseen kenttätyöskentelyyn. Käteensopivan muotonsa ansiosta (paino vain 1,2 kg) ScopeMeteriä on mukava ja helppo kantaa. Luja ja roiskevesitiivis kotelo takaa pitkän iän ja luotettavan toiminnan ankarimmissakin teollisuusolosuhteissa. 

Kelluvat mittaukset, turvaluokiteltu 
Kun perinteisellä oskilloskoopilla voi mitata ainoastaan verkkojännitteen maahan nähden, voi Fluke 120 -sarjalla tehdä kelluvia mittauksia ilman riskiä oikosulusta maatasojen kauttakytkentää tehdessä. ScopeMeter 120 -sarja ja sen suojatut mittausjohdot on turvaluokiteltu teollisuuden tehonsyöttöjärjestelmien 600V CAT III -mittauksiin. Käyttämällä VPS40-mittapäätä, 1000 V CAT II -mittauksiin on täysi tuki! Optisesti erotetun RS-232 -liitännän avulla ScopeMeter 120-sarja voidaan liittää turvallisesti kirjoittimeen tai PC:hen myöhempää analyysiä ja dokumentointia varten FlukeView-ohjelmiston avulla. 

Connect-and-View™-liipaisu takaa välittömän, vakaan näytön

Connect-and-View sieppaa monimutkaisimmatkin moottorikäytön signaalit
Skoopin käyttäjät tietävät, kuinka vaikea asia triggaaminen eli liipaisu voi olla. Väärien asetusten takia tulokset voivat olla epävakaita ja toisinaan täysin virheellisiä. Fluken ainutlaatuinen Connect-and-View tunnistaa signaalit ja hakee automaattisesti oikean liipaisun. Se tuottaa vakaan, luotettavan ja toistettavan näytön käytännöllisesti katsoen kaikista signaaleista, moottorikäyttö- ja ohjaussignaalit mukaan lukien - nappeja painamatta. Signaalimuutokset tunnistetaan heti ja asetukset säätyvät, niin että näyttö pysyy vakaana. Hyödyt nopeudesta ja käyttömukavuudesta tehdessäsi mittaussarjoja nopeassa tahdissa. 

TrendPlot™:n avulla löydät satunnaisviat nopeasti

Kursorit ja zoom auttavat analysoimaan TrendPlot-tallennuksia
Hankalimpia löydettäviä ovat hetkittäiset satunnaisviat. Ne voivat johtua huonoista liitoksista, pölystä, liasta, syöpymisestä tai ihan vain rikkoutuneesta johtimesta tai liittimestä. Laite voi pysähtyä myös muista syistä, esimerkiksi verkkojännitteen heilahduksista tai moottorin käynnistyksistä ja pysäyttämisistä. Et ole välttämättä juuri silloin paikalla, mutta ScopeMeter on. Tämä ”paperiton piirturi”-toiminto tulostaa huippuarvojen minimin ja maksimin sekä keskiarvon jopa 16 päivän. Kahdella kanavalla saa erilaisia jännitteen, virran, lämpötilan, taajuuden ja vaiheen mittausyhdistelmiä aika- ja päivämäärämerkinnöin - näin pääset vian jäljille nopeasti 

Fluke 124 -mallin ominaisuuksien lisäksi Fluke 125 -mallissa on teollisuuden koneiden ja väylien testaustoimintoja. Väylätarkistustoimintoja käsitellään erillisessä osiossa, napsauta tätä.

Lisäksi 125-mallissa on teollisuuden koneiden mittaamiseen tarvittavia ominaisuuksia:

 • Tehomittaukset yksivaiheisissa ja symmetrisissä kolmivaiheisissa järjestelmissä. Fluke 125 näyttää saman tien kokonaistehon (W), näennäistehon (VA), loistehon (VAR) ja tehokertoimen (PF) useista käytetyistä taajuuksista esimerkiksi moottorikäytöissä ja taajuusmuuttajissa. Tämän ansiosta näet helposti käynnistyksen ja muuttuvien käyttöolosuhteiden vaikutuksen tehosuureisiin. Virtapihti on vakiovarusteena.
 • Harmonisten mittaus näyttää harmoniset yliaallot graafisesti jopa 33 harmoniseen asti, mikä helpottaa esimerkiksi suurten epälineaaristen kuormien vianhakua.
 • RPM- ja Hz-lukemat sähkö- ja polttomoottoreita varten.
 • Vac pwm moottorikäyttöjen lähtöjen mittauksiin, mittaa lähtöjännitteen, kuten moottori itsekin sen tekee.
 • Pienen impedanssin mittaukset tarjoavat 0,01 ohmin tarkkuuden moottorin käämitysten tarkistamiseen.


FlukeView®-ohjelmisto dokumentointiin, arkistointiin ja analyysiin

 

FlukeView® for Windows® auttaa saamaan enemmän irti ScopeMeteristäsi: 

 • Dokumentointi - siirrät aaltomuotoja, näytön kopioita ja mittaustietoja ScopeMeteriltä PC:lle. Tulostat tai otat tietoja ja kuvia raporttiisi.
 • Lisäät käyttäjän merkintöjä henkilökohtaisiin ScopeMeter-asetuksiin – antaen opastusta mittaajalle, kun hän hakee asetukset.
 • Arkistointi - luot aaltomuotokirjaston omin kommentein helpoiksi referensseiksi ja vertailuun. Tallenna täysiä Replay-jaksoja aaltomuotojen muutosten analysointiin. Varmuustallenna koko ScopeMeterin m
 • Aaltomuotovertailu – tallenna referenssiaaltomuodot tietokoneelle tai lähetä referenssi takaisin ScopeMeterille aaltomuotovertailua tai “Pass/Fail”-testausta varten.
 • Analysointi - käytät kursoreita, teet spektrianalyysejä tai siirrät tietoa muihin analyysiohjelmiin. ScopeMeter-mittauslaitteet kytketään tietokoneeseen optisesti erotetun RS-232- tai USB-liitäntäkaapelin välityksellä.

 

 


Paluu Motron Oy:n pääsivulle